Hem / Föreläsare / Göran Carstedt
Göran Carstedt - Boka föreläsning

Göran Carstedt

Hållbart ledarskap.

Göran Carstedt har lång erfarenhet från ledande befattningar inom internationella organisationer som Volvo, IKEA, Clinton Climate Initiative och The Society for Organizational Learning vid MIT. Han är ekonomie doktor och en internationellt erkänd expert inom ledarskap och organisationers lärande och förändring.

Han har anlitats som expert och samtalsledare på hög nivå inom utvecklingsprojekt i bland annat Sydafrika, Kina och Nordamerika. I sitt arbete för ett hållbart samhälle sammanför han logik och naturvetenskap med en förståelse och känsla för människors inre behov och motivation. Hans grundsyn är att en meningsfull uppgift är oöverträffad som drivkraft för kreativitet, arbetsglädje och samverkan. Han är en internationellt erkänd expert inom ledarskap och organisationers lärande och förändring.

Göran Carstedts presentation bygger på konkreta exempel och erfarenheter om hur drivkraft och mening kan skapas genom att:

  • förstå ”varför vi gör det vi gör”
  • se saker från ett utifrån-och-in-perspektiv: från ett kund-, leverantörs- och medarbetarperspektiv istället för det traditionella hierarkiska uppifrån-perspektivet
  • vara relevant för tiden som vi lever i, att se oss själva som en del i ett större sammanhang

Pressbild

Så bokar du Göran Carstedt

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Malin Thurezon

Arvid Axland

Bino Catasús

Göran Carstedt - Boka föreläsning

Göran Carstedt

,

Vill du boka Göran Carstedtsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Göran Carstedt som föreläsare!