Hem / Föreläsare / Kalle Zackari Wahlström
Kalle Zackari Wahlström - Föreläsare

Kalle Zackari Wahlström

Kalle är reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil

Kalle Zackari Wahlström har medverkat i en rad olika program som tex ”Svett och Etikett”, ”Träna med Kalle” och nu senast ”Gympaläraren”.

Kalle är ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan. Under sin föreläsning berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag. Han har också testat olika träningsformer och skrivit personliga berättelser om detta.

”Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Jag vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl.”

Kalle kan bokas för föreläsningar, träningspass och som konferencier.

Pressbild

Så bokar du Kalle Zackari Wahlström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Daniel Fåhraeus

Magnus Hedman

Mårten Nylén

Kalle Zackari Wahlström - Föreläsare

Kalle Zackari Wahlström

Vill du boka Kalle Zackari Wahlströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Kalle Zackari Wahlström som föreläsare!