Hem / Föreläsare / Magnus Hedman
Magnus Hedman - Boka föreläsning

Magnus Hedman

När ljuset släcks

Magnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. Han är en efterfrågad föreläsare både vad det gäller hans personliga livsöde, men även när det gäller motivation, team och förändring.

Magnus har en lång historia att berätta. Han var stjärna redan som ung tonåring med en spikrak karriär från Allsvenskan till landslaget och en rad proffsklubbar. Han gav allt för sin dröm och nådde den – en strålande karriär, en vacker fru, underbara barn och massor med pengar. Han var medias älskling. Han hade allt. Men när man ger allt för sin karriär finns inte mycket kvar när den är över och strålkastarljuset släcks. Det tog några ögonblick att rasera allt det som byggts upp under många år. Magnus förlorade allt. Det var smärtsamt – och mycket, mycket lärorikt.

Livet efter fotbollen blev till en början en katastrof, många dumma beslut ledde till några år av misär. Magnus Hedman har nu tagit ansvar för sina handlingar och berättat sanningen för sig själv och alla andra.

Hans nakna, ärliga och inspirerande sätt att berätta sin historia som är fullpackad med insikter och lärdomar har redan berört över 30,000 personer de senaste två åren. Det handlar om hur man når sina mål, hur varje liten ny sak är en förändring och hur man ska förhålla sig till den, om vikten av att ta personligt ansvar för sitt liv och sin karriär.

”En sak är säker och det är att den sekunden vi slutar att använda oss av tredje person eller yttre omständigheter som orsak eller ursäkt till att vi inte gör det vi bestämt så är det första riktigt stora steget taget mot att lyckas” säger Magnus.

Magnus Hedmans ämnen är motivation, personlig utveckling, team och förändring. Om jag verkligen vill lyckas, vad krävs då av mig som individ för att ta mig till den absoluta toppen?

 

Pressbild

Så bokar du Magnus Hedman

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Marika Carlsson

Hannes Sjöblad

Jesper Ek

Peter Siljerud

Magnus Hedman - Boka föreläsning

Magnus Hedman

Vill du boka Magnus Hedmansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Magnus Hedman som föreläsare!