Hem / Föreläsare / Katarina Gospic
Katarina Gospic - Föreläsare

Katarina Gospic

Hjärnan, beslutsfattande, ledarskap, prestation och arbetsmiljö

Katarina Gospic är utbildad läkare, forskare och fysiolog från Karolinska Insitutet. Katarina har ett förflutet som hjärnforskare och har skrivit en doktorsavhandling om neuroekonomi, beslutsfattning och känsloreglering. 

Katarina har mer än tio års erfarenhet av hjärnforskning. Hennes doktorsavhandling handlade om neuroekonomi, beslutsfattande och känsloreglering. Hon driver konsultföretaget Brainbow Labs där hon implementerar kunskap om hjärnan i näringslivet, samt företaget Grey Matters som är specialiserat på att kombinera den senaste hjärnforskningen med inredning och design i syfte att skapa optimerade miljöer. Verksamheterna syftar till att tillhandahålla tjänster som främjar hälsa, välmående och prestation. År 2013 sommarpratade hon i P1, år 2015 var hon ett av de nya ansiktena i Stockholm Hall of Fame och 2016 utsågs hon till ”Supertalang” av Veckans Affärer.

 

Föreläsningar med Katarina

Katarina Gospic har flera års erfarenhet av att föreläsa, både inom och utanför den akademiska världen. Hon har en förmåga att göra svåra saker lätta att förstå och omvandla abstrakt forskning till konkreta tips som kan användas i vardagen. Katarinas föreläsningar är lätta att ta till sig oavsett kunskapsnivå. Hon anpassar innehållet i sina föreläsningar efter era förutsättningar och behov. Katarina Gospic avslöjar den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan fatta beslut som leder dig mot dina mål! Vidare pratar hon om hur vi borde utforma vår arbetsdag och hur vi bör anpassa vår arbetsmiljö för att främja hälsa, prestation och välmående.

 

Pressbild

Så bokar du Katarina Gospic

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Erik Hamrén

Mona Sahlin

Bino Catasús

Katarina Gospic - Föreläsare

Katarina Gospic

Vill du boka Katarina Gospicsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Katarina Gospic som föreläsare!