Hem / Föreläsare / Magdalena Forsberg
Magdalena Forsberg - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Magdalena Forsberg

Låt tankens kraft hjälpa dig att nå dina mål

Magdalena Forsberg ger verktygen till att sätta mål och visar sedan hur man med fokus och tankekraft når sina drömmar.

Magdalena Forsberg inspirerar dig till att med tankens kraft se möjligheter, tro på dig själv, le, bli lyckligare och mer energisk. Knepet är att man ska tänka positivt och att tro på sig själv. Om man kommer att nå dit man verkligen vill avgörs slutligen i ens eget huvud och om man är beredd att satsa helhjärtat på det. Insikterna sprider Magdalena med stor glädje och med ett varmt hjärta.

Tack vare lysande insatser och sin popularitet hos det svenska folket har Magdalena Forsberg vunnit Jerringpriset fyra gånger.

Magdalena Forsberg är före detta skidskytt och längdåkare med 6 VM-guld och två OS-brons på meritlistan. I dag är hon egenföretagare och medverkar som expertkommentator i tv, föreläser om sin karriär, är skogsägare, idrottsansvarig på Hello Sweden och har designat en sportbehå för Swegmarks of Sweden. Vann ”Mästarnas mästare” i SVT och kom på en andraplats i Let’s Dance i TV4 med Tobias Karlsson. I sin inspirationsföreläsning delar hon generöst med sig av anekdoter från sitt liv i idrottsvärlden och på TV.

Så bokar du Magdalena Forsberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Arvid Axland

Hélène Barnekow

Benny Haag

Svante Randlert

Magdalena Forsberg - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Magdalena Forsberg

Vill du boka Magdalena Forsbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Magdalena Forsberg som föreläsare!