Hem / Föreläsare / Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström
Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström - Föreläsare - Föreläsning

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Hälsa, välmående, millennials och ledarskap.

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström är två millennials som har gått från att ha välbetalda och prestigefyllda toppjobb till att driva eget inom ledarskap och personlig utveckling. De jobbar idag med stora och välkända internationella bolag såsom Tradera, Oriflame, Newsec och Gigstr.

Är millennials bortskämda snorungar eller företagets största tillgång? Hur motiverar, engagerar och bibehåller du denna mytomspunna generation som idag dominerar arbetsmarknaden? Millennials söker framgång på alla plan i livet – mentalt, finansiellt och emotionellt. Problemet är bara att majoriteten saknar verktyg, insikter och stöd för att ta sig dit.

Idag ställs även högre krav än någonsin på individer, vilket har lett till en starkt växande psykisk ohälsa. Sedan 2010 har sjukskrivningar med utmattningssyndrom sexdubblas och allt yngre drabbas. Vidare är 80% av de utmattade kvinnor (källa:Försäkringskassan)

Företag som inser vinsterna av att förstå och satsa på sina medarbetares mentala och emotionella välmående kommer inte bara kunna attrahera framtidens topptalang – de kommer även att ha en stor konkurrensfördel med sina välmående och psykiskt starka medarbetare.

Sophie och Maria bjuder på en tankeväckande och inspirerande föreläsning som ger nya perspektiv på hur du som individ och ledare når framgång – privat såväl som professionellt. De delar med sig av personliga erfarenheter och insikter, samtidigt som de ger konkreta modeller och verktyg som skapar riktig förändring.

75% av tidigare deltagare ger Sophie och Maria 5/5 i betyg. Hela 80% vittnar om att de kommer att ha nytta av det som de lärt sig i sitt dagliga arbete.

Föreläsningsområden
 • Medarbetarskap och ledarskap av “millennials”
 • Mental hälsa och välmående
 • Ledarskap

Sophies bakgrund
 • Handelshögskolan i Stockholm (utvald som ”most likely to succeed” i en artikelserie av SvD)
 • F.d. strategikonsult och partner på Vadestra Strategy
 • Författare till boken ’Towards Full Potential’, baserad på djupintervjuer med 117 VD:ar
 • Driver ett starkt växande community med över 14 000 aktiva kvinnor. (Omskrivet i bl.a. DN).

Marias bakgrund
 • Kandidat ekonomi, Uppsala Universitet
 • F.d. internationell marknadsförare på PayPal i Paris
 • Grundare av FabulousMondays.com: +5000 läsare från 100 länder
 • Skribent för internationella och välkända sajter såsom Huffpost och MindBodyGreen (intervjuad i ELLE och Nordeas podcast Superentreprenörerna mfl.)

 

Hör gärna av er till oss på Speakers&friends för att diskutera Maria och Sophie som föreläsare!

Pressbild

Så bokar du Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sofia Lilja

Susanne Pettersson

Anna Almberg

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström - Föreläsare - Föreläsning

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Vill du boka Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström som föreläsare!