Hem / Föreläsare / Mattias Ribbing
Mattias Ribbing - Föreläsare - Föreläsning

Mattias Ribbing

Din hjärna 2.0

Du bjuds på den senaste kunskapen om hur hjärnan påverkas av skärmar och ny teknik, tillsammans med enkla verktyg som mätbart förbättrar dina prestationer och minskar den digitala stressen. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, Ericsson, Investor, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

På scen har Mattias gjort sig känd för sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Hans föreläsningar är en inspirerande resa in i din egen hjärna, som ger dig helt nya perspektiv på hur du framgångsrikt navigerar i värld fylld av skärmar.

Nya aha-upplevelser utlovas där du också får med dig de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet. Föreläsningen blir garanterat en utvecklande snackis efteråt där åhörarna direkt kan se resultatet i vardagen.

Du lär dig bland annat att:

  • Radikalt minska den digitala stressen och få mer gjort.
  • På bästa sätt hantera all ny information som hela tiden översköljer oss.
  • Använda skärmar och ny teknik på smartast möjliga sätt, både på jobbet och hemma.
  • Upptäcka glädjen i att kunna lita på din hjärnas prestationer på en helt ny nivå.
Några omdöme från kunder som lyssnat på Mattias:

– Ledarnas frukostföreläsning blev ovanligt lyckad! Mattias Ribbing talade under temat ”din chefshjärna”. Han lärde bl.a. ut en teknik för hur man kan hålla fokus på vad som är viktigast just nu, även om man blir avbruten. En viktig kunskap för Ledarnas medlemmar som ofta har komplexa arbetsuppgifter och många medarbetare. Tack för en toppenföreläsning!
Helena Wallin, Chefsrådgivare, Ledarna.

– Jag vill bara skriva och igen tacka för en otrolig föreläsning. Vi har aldrig tidigare fått så mycket positiv respons efter en session – det var så fantastiskt uppskattat! Jag fick nedanstående från en av våra medarbetare som tittade på streamingen;
Whoever you are that though up bringing Mattias Ribbing in for this talk today – I salute you! That talk (and he, in particular) was nothing short of fantastic to watch! :raised_hands::boom::fire: THANK YOU!

Stort tack för en oförglömlig timme!
Linnea Sundqvist, Epidemic Sound

Intervju med Mattias på TV4.

Så optimerar du skärmanvändandet – Mattias Ribbing i TV4.

Pressbild – Mattias Ribbing.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Fredric Bohm

Åsa Meland

Selene Cortes

Pontus Ströbaek

Mattias Ribbing - Föreläsare - Föreläsning

Mattias Ribbing