Hem / Föreläsare / Mattias Ribbing
Mattias Ribbing - Föreläsare - Föreläsning

Mattias Ribbing

Din hjärna 2.0

Du bjuds på den senaste kunskapen om hur hjärnan påverkas av skärmar och ny teknik, tillsammans med enkla verktyg som mätbart förbättrar dina prestationer och minskar den digitala stressen. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, Ericsson, Investor, Swedbank, Tele2, Skolverket och Säpo.

På scen har Mattias gjort sig känd för sin knivskarpa pedagogik, levererad med värme och en härligt underhållande stil. Hans föreläsningar är en inspirerande resa in i din egen hjärna, som ger dig helt nya perspektiv på hur du framgångsrikt navigerar i värld fylld av skärmar.

Nya aha-upplevelser utlovas där du också får med dig de bästa strategierna för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet. Föreläsningen blir garanterat en utvecklande snackis efteråt där åhörarna direkt kan se resultatet i vardagen.

Du lär dig bland annat att:

  • Radikalt minska den digitala stressen och få mer gjort.
  • På bästa sätt hantera all ny information som hela tiden översköljer oss.
  • Använda skärmar och ny teknik på smartast möjliga sätt, både på jobbet och hemma.
  • Upptäcka glädjen i att kunna lita på din hjärnas prestationer på en helt ny nivå.

 

Några omdömen från kunder som lyssnat på Mattias

“Ledarnas frukostföreläsning blev ovanligt lyckad! Mattias Ribbing talade under temat ‘din chefshjärna’. Han lärde bl.a. ut en teknik för hur man kan hålla fokus på vad som är viktigast just nu, även om man blir avbruten. En viktig kunskap för Ledarnas medlemmar som ofta har komplexa arbetsuppgifter och många medarbetare. Tack för en toppenföreläsning!”
/Helena Wallin, Chefsrådgivare, Ledarna

“Jag vill bara skriva och igen tacka för en otrolig föreläsning. Vi har aldrig tidigare fått så mycket positiv respons efter en session – det var så fantastiskt uppskattat! Jag fick nedanstående från en av våra medarbetare som tittade på streamingen:


Whoever you are that thought up bringing Mattias Ribbing in for this talk today – I salute you! That talk (and he, in particular) was nothing but fantastic to watch! :raised_hands::boom::fire: THANK YOU!

Stort tack för en oförglömlig timme!”
/Linnea Sundqvist, Epidemic Sound

 

Pressbild – Mattias Ribbing

 

Länkar:

TV4, intervju med Mattias Ribbing – Så optimerar du skärmanvändandet:

 

Mattias  Ribbing -föreläsningar genom oss på Speakers&friends:

 

Mattias Ribbing Podcast 

 

Så bokar du Mattias Ribbing som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Rebecka Carlsson

Klas Hallberg

Åsa Meland

Brit Stakston

Mattias Ribbing - Föreläsare - Föreläsning

Mattias Ribbing

,

Vill du boka Mattias Ribbingsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Mattias Ribbing som föreläsare!