Hem / Föreläsare / Pontus Ströbaek
Pontus Ströbaek - Föreläsare - Speakers&friends

Pontus Ströbaek

Sanningen är en ren lögn. Presentationsteknik 2.0.

Pontus Ströbaek har över 30 års erfarenhet inom kultur och media. Han har medverkat på SVT i både Bolibompa och Upp till bevis samt nu nyligen agerat en av huvudrollerna i kortfilmen Francis som är regisserad av Ahmed Abdullahi.

Som komiker var Pontus med och startade den legendariska klubben ”Tommy på duken” på 90-talet med bl.a. Fredrik Lindström och Felix Herngren. Han är Guldmasknominerad för huvudroll i Hetaste Laget och Hotelliggaren. Regissören Pontus har gjort Pensionärsjävlar och Sommartorpet med Ernst på TV och på scen har han regisserat Buddy Holly och Alice i Underlandet. Detta är bara ett litet axplock från hans långa CV.

Det här är en föreläsning som ställer det mesta på ända och ändå allt till rätta.

Pontus Ströbaek har under åtta år arbetat med att hjälpa andra föreläsare med deras framträdande och utvecklandet av deras innehåll. Hans klienter har kallat honom Yoda, Messias och till och med Gud – om det stämmer låter vi vara osagt.

Pontus har en helt egen ideologi och syn på vad det är som behövs för att du ska nå ut med ditt budskap, när du ska framföra senaste månadsrapporten, stå på scen och trollbinda en publik eller när du småpratar med en kollega i fikarummet.

Pontus kommer att försöka ge dig verktyg för att du ska förstå dina känsloyttringar och ge dig vägledning rörande hur du kan välja dem. Hur du kan lära dig att förstå din skam och din skuld och vad du kan göra för att de inte ska hindra dig i din vardag. Allt handlar om att du ska våga visa dina känslor och förstärka ditt attraktionsvärde på scenen och på din arbetsplats. Med hjärtliga elakheter och handfasta tips delar Pontus med sig av sina teser om kommunikation, presentation och scenskräck.

Lagom provocerande, absurt tänkvärt och komplicerat roligt – Pontus Ströbaek är inte bra på det han gör, han är den bästa.

 

Pressbild

Så bokar du Pontus Ströbaek

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mona Sahlin

Henrik Fexeus

Kristin Heinonen

John Mellkvist

Pontus Ströbaek - Föreläsare - Speakers&friends

Pontus Ströbaek

Vill du boka Pontus Ströbaeksom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Pontus Ströbaek som föreläsare!