Hem / Föreläsare / Thomas Fogdö
Thomas Fogdö - föreläsare - Speakers&friends

Thomas Fogdö

Ta kontroll över din prestation.

Thomas Fogdö var en av Sveriges bästa utförsåkare innan han skadade sig och blev delvis förlamad. Idag arbetar han som mental- och idrottspsykologisk rådgivare och föreläser på ett inspirerande sätt om prestationskrav, motivation och självförtroende.

När vi pratar om ”att prestera”, vad menar vi då? 
I vår vardag har vi många krav och förväntningar att leva upp till. Kraven kommer dels inifrån oss själva men också till stor del utifrån. Hur kan vi förhålla oss till detta? Och vad ska jag tänka på för att bibehålla kontrollen över det som händer och skapa en så bra prestationsmiljö som möjligt?

Thomas kommer under sin föreläsning att utgå från ämnet prestation med betoning på individens möjlighet att träna på, och utveckla sin mentala inställning till prestationen. Fokus i föreläsningen kommer att ligga på det som är enkelt att påverka i vår vardag och det Thomas som idrottspsykologisk rådgivare ofta stöter på i sitt arbete – ”kan det vara så här enkelt?”. Svaret är att det kan det vara… Men det kan också vara väldigt komplicerat. Vi väljer väldigt mycket själva.

Alla kan inte bli världens bästa, men alla kan göra så bra som bara de kan utifrån sina egna förutsättningar.

Några av de ämnen som Thomas berör:

  • Mål/målsättningsresonemang
  • Motivation
  • Självförtroende
  • Prestera under press
  • Relationer för topprestationer

Om Thomas
Thomas Fogdö (f. 1970) var en av Sveriges bästa utförsåkare på herrsidan och var som bäst rankad nummer 1 i världen slalomgrenen. I samma gren vann han världscupen 1993. År 1995 bröt han ryggraden när han ramlade under ett träningspass i Åre och blev delvis förlamad. Idag arbetar han som föreläsare och mental-/idrottspsykologisk rådgivare. Han är också ägare/delägare i olika bolag och verksam som styrelsearbetare.

Pressbild – Thomas Fogdö.

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Ramona Karlsson

Katarina Gospic

Anna Tebelius Bodin

Jana Söderberg

Thomas Fogdö - föreläsare - Speakers&friends

Thomas Fogdö