Hem / Föreläsare / Thomas Fogdö
Thomas Fogdö - föreläsare - Speakers&friends

Thomas Fogdö

Ta kontroll över din prestation

Thomas Fogdö var en av Sveriges bästa utförsåkare innan han skadade sig och blev delvis förlamad. Idag arbetar han som mental- och idrottspsykologisk rådgivare och föreläser på ett inspirerande sätt om prestationskrav, motivation och självförtroende.

 

När vi pratar om ”att prestera”, vad menar vi då?

I vår vardag har vi många krav och förväntningar att leva upp till. Kraven kommer dels inifrån oss själva men också till stor del utifrån. Hur kan vi förhålla oss till detta? Och vad ska jag tänka på för att bibehålla kontrollen över det som händer och skapa en så bra prestationsmiljö som möjligt?

 

Föreläsning med Thomas

Thomas Fogdö kommer under sin föreläsning att utgå från ämnet prestation med betoning på individens möjlighet att träna på, och utveckla sin mentala inställning till prestationen. Fokus i föreläsningen kommer att ligga på det som är enkelt att påverka i vår vardag och det Thomas som idrottspsykologisk rådgivare ofta stöter på i sitt arbete – ”kan det vara så här enkelt?”. Svaret är att det kan det vara… Men det kan också vara väldigt komplicerat. Vi väljer väldigt mycket själva.

Alla kan inte bli världens bästa, men alla kan göra så bra som bara de kan utifrån sina egna förutsättningar.

 

Några av de ämnen som Thomas berör:

  • Mål/målsättningsresonemang
  • Motivation
  • Självförtroende
  • Prestera under press
  • Relationer för topprestationer

 

Om Thomas

Thomas Fogdö (f. 1970) var en av Sveriges bästa utförsåkare på herrsidan och var som bäst rankad nummer 1 i världen slalomgrenen. I samma gren vann han världscupen 1993. År 1995 bröt han ryggraden när han ramlade under ett träningspass i Åre och blev delvis förlamad. Idag arbetar han som föreläsare och mental-/idrottspsykologisk rådgivare. Han är också ägare/delägare i olika bolag och verksam som styrelsearbetare.

 

Pressbild – Thomas Fogdö

Så bokar du Thomas Fogdö

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Klerfelt

Angelica Frithiof

Magdalena Gerger

Daniel Fåhraeus

Thomas Fogdö - föreläsare - Speakers&friends

Thomas Fogdö

Vill du boka Thomas Fogdösom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Thomas Fogdö som föreläsare!