Fredric Bohm

Fredric Bohm - Föreläsning

Psykolog, socionom och författare.

Fredric Bohm arbetar med attityder och förändring som specialområden. Han är en föreläsare som hjälper människor att fatta bättre beslut. Det gör han genom att få människor att inse att de bara kan kontrollera en enda sak: vilka beslut de själva fattar.

Fredric Bohm är psykolog, socionom och terapeut med inriktning på attitydpsykologi. Som så många terapeuter som möter människor dagligen är han väl förtrogen med alla de saker vi säger att vi borde göra: ”jag vill vårda mina relationer”, ”jag vill gå ner i vikt och börja träna”, ”jag vill lösa konflikten”, ”jag vill åstadkomma en smidig förändring”, “jag stressar för mycket” etc. Hur kommer det sig att vi ofta snackar mycket utan att få igång verkstaden? Det är här Fredric Bohm kommer in i bilden. Han ger handfasta tips på HUR förändringar kan åstadkommas. Detta uppskattas av många företag och organisationer.

Fredric Bohm har en gedigen erfarenhet som utvecklingschef och metodutvecklare av tester och utvecklingsprogram. Den erfarenheten tillsammans med hans inriktning på effektiv attitydspsykologi har lett till att han är en mycket anlitad konsult inom förändringsledning, ledar- och värderingsprogram. Fredric Bohms föreläsningar är fyllda av praktiska exempel och det är vanligt att man får oväntade insikter om hur människor fungerar. En viktig del i att förändra saker är att ha mod. Fredric Bohm utgår från devisen: ”Mod är förmågan att handla trots rädsla”.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.