Göran Carstedt

Göran Carstedt - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Hållbart ledarskap.

Göran Carstedt har lång erfarenhet från ledande befattningar inom internationella organisationer som Volvo, IKEA, Clinton Climate Initiative och The Society for Organizational Learning vid MIT. Han är ekonomie doktor och en internationellt erkänd expert inom ledarskap och organisationers lärande och förändring.

Han har anlitats som expert och samtalsledare på hög nivå inom utvecklingsprojekt i bland annat Sydafrika, Kina och Nordamerika. I sitt arbete för ett hållbart samhälle sammanför han logik och naturvetenskap med en förståelse och känsla för människors inre behov och motivation. Hans grundsyn är att en meningsfull uppgift är oöverträffad som drivkraft för kreativitet, arbetsglädje och samverkan. Han är en internationellt erkänd expert inom ledarskap och organisationers lärande och förändring.

Göran Carstedts presentation bygger på konkreta exempel och erfarenheter om hur drivkraft och mening kan skapas genom att:

  • förstå ”varför vi gör det vi gör”
  • se saker från ett utifrån-och-in-perspektiv: från ett kund-, leverantörs- och medarbetarperspektiv istället för det traditionella hierarkiska uppifrån-perspektivet
  • vara relevant för tiden som vi lever i, att se oss själva som en del i ett större sammanhang

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.