Gunilla Herlitz

Gunilla Herlitz - Föreläsning

Gunilla Herlitz har närmare 30 års erfarenhet från Bonnierkoncernen både som VD och chefredaktör.

Gunilla Herlitz har en gedigen bakgrund som vd för Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter samt affärsområdesansvarig för Bonnier News.

Hon har även varit chefredaktör för Dagens Nyheter och Dagens Industri samt varit journalist inom både affärs- och kvällspress. 30 år inom Bonnier – varav 15 som chef är Gunilla Herlitz idag styrelseledamot i Marginalen Bank och i börsnoterade e-handelsbolaget Sportamore. Hon arbetar även med betalbolaget Klarnas leverans- och kundservice-erbjudande.

”Det finns inget roligare än att jobba med medier. Det tyckte jag 1984 när jag började som reporter och det tycker jag fortfarande. Det har varit en fantastisk förmån att få arbeta med så många otroligt begåvade människor och att dessutom ha engagerade ägare som är långsiktiga. Att vi befinner oss mitt i en stor omställning har sporrat mig och det är min övertygelse att vår journalistik aldrig har varit viktigare än den är dag”, säger Gunilla Herlitz i ett pressmeddelande och fortsätter: ”Men för mig är det dags att göra något annat, vad det blir vet jag ännu inte. Det kommer helt klart att bli en friare tillvaro som jag ser fram emot”.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.