Henrik Hjelt

Underhållare, moderator och föreläsare

Henrik Hjelt är en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han har medverkat i många olika program och de flesta minns honom från olika framträdanden i “Parlamentet”.

Henrik Hjelt är komiker och skådespelare. Han gör även standup och ger föreläsningar samt regisserar scenuppsättningar, film och tv. Henrik kan också bokas som konferencier och moderator.

På TV och film har han bland annat medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ” julkalendern ”Håkan Bråkan” samt ”Klassfesten”, ”Utanför din dörr” och ”Håkan Bråkan och Josef”.

På scen har han turnerat runt om i Sverige med den komiska monologen ”Pappan” och gjort standup-turné med ”Västkusteffekten”. Han har även medverkat i teater -och musikaluppsättningar som bland annat ”The Producers”, ”Spamalot”, ”Svarte orm” och ”Camping-Den perfekta utsikten”

Som konfrencier eftersträvar Henrik att alltid bidra med något extra.
Han driver programmet framåt med precision, samtidigt som han är öppen för improvisation. Henrik åtar sig även uppdrag som föreläsare och talar då om konsten att gå sin egen väg samt hur man utnyttjar sin kreativitet.

 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.