Jesper Rönndahl

Jesper Rönndahl - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Ständigt aktuell komiker, föreläsare och konferencier.

Jesper Rönndahl hittar med en unik charm och kvickhet det roliga i nästan alla situationer. Jesper är en riktigt info-tainer!

Jesper Rönndahl känner ni igen från program som Institutet i P3, TV3′s Extra Extra eller På Spåret i SVT som han vann tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 OCH 2016! År 2015 såg ni honom i sin slutsålda komiska föreställning ”Bildbevis” och under 2017 hade han premiär för sin nya föreställning vid namn “Senaste nytt”.

Under 2018 medverkade Jesper som tävlande i “På Spåret” för fjärde året samt var programledare för satirprogrammet “Svenska nyheter” i SVT, vinnare av Kristallen 2019 för Nyhets- och aktualitetsprogram. Jesper är nu även aktuell med humorserien Dips som går att se på SVT Play. Missa inte heller Jespers egenskriva bok – “Framtiden: en illustrerad guide” (den enda guide till framtiden du behöver).

Problemlösning – The science way

Ifall du stöter på ett problem, vänd dig till det som inte gör något annat än löser problem: vetenskapen!

Hur ditt problem än ser ut kan du vara säker på att världens största tänkare har stött på ett större – och löst det! Och ifall de inte löst just det problemet har de gått vidare, löst något annat och blivit världsberömda. Ofta löser vi en svårighet på ett känslomässigt och kortsiktigt sätt, men vetenskapen går tvärtom ut på att hitta metoder och tekniker som kan upprepas i det oändliga – utan att för den sakens skull vara konventionella!

Kommunicera med djuren

Varför har vi människor så svårt att prata med varandra? Djuren klarar det ju alldeles utmärkt! Det är däggdjuren, fiskarna och insekterna som kan lära oss hur vi ska få någonting sagt. Vare sig du vill att publiken ska kommunicera tydligare, snabbare, roligare eller färgstarkare sitter djuren inne med lösningarna – lösningar som slipats och förfinats under miljoner och åter miljoner år.

Genom sketcher, dialoger, bilder och sånger, och med ingående sakkunskaper i ämnet och tilltagna portioner humor löser Jesper, tillsammans med Anders “Ankan” Johansson, svenskarnas kommunikationsproblem med världens naturligaste metoder.

Klimatlära 2.0

Är du nervös för att all is kommer att smälta och att din källare ska fyllas av vatten? Eller är du nojig för att din trädgård ska förvandlas till en öken? Vet du inte hur du ska förbereda dig för alla de där stormarna? Och hur ska det gå för Danmark? Men framför allt: går det att göra nåt för att undvika alltihop?

Vetenskapskomikern Jesper Rönndahl tar sig an mänsklighetens största stundande problem och löser dem med med sin unika blandning av humor, allvar och sina egna kreativa uppfinningar.

Jesper kan bokas som: standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, film/tv-medverkan, radioprogramledare.

Pressbild – Jesper Rönndahl.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.