Joakim Odelberg

Joakim Odelberg - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Fotografen och haven.

Joakim Odelberg är filmaren och fotografen som gjort en rad prisbelönta och internationellt uppmärksammade produktioner om hotade naturområden i världen.

Joakim är en framstående pedagog och opinionsbildare som genom sina bilder visar det vackra och storslagna på land och i havsmiljö. Samtidigt väver han i in problem och utmaningar som rör vår natur och miljö.

Joakim Odelberg har sedan 2007 arbetat intensivt med bevarandefrågor samt marina miljöfrågor för att öka medvetenheten om hur illa ställt det är med vår jord och inte minst hav – vår viktigaste källa till liv på jorden. Joakims arbete sträcker sig långt utanför Sveriges gänser där han jobbar tillsammans med flera internationella organisationer och stiftelser, t.ex. Dr Sylvia E Earles Mission Blue, WildAid och Marine Conservation Institute, WWF för att nämna några. Han är också Fellow Member i exklusiva Explorers Club, där andra medlemmar är Niel Armstrong, Ernest Hemingway,  Thor Heyerdah, för att nämna några.

Joakim Odelberg har också varit en populär och mycket omtyckt programledare i SVT:s Mitt i naturen. Han ses även regelbundet som återkommande gäst i TV4 Nyhetsmorgon där han lyfter olika ämnen som han jobbar med. Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för fortsatt diskussion och för att boka Joakim som föreläsare!

Pressbild – Joakim Odelberg

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.