John Houdi

John Houdi - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Trolleri och humor – en magisk mix.

John Houdis professionalism på och bakom scen kan sammanfattas i två ord för eventarrangören: trygghet och leverans. John Houdi – MagiComedy™ –  en show och koncept som många försöker kopiera. Men det finns bara ett original!

DINNERSHOW 

John Houdi på scen är en upplevelse. En av Sveriges mest rutinerade artister och känd för sin förmåga att locka den mest kräsna publik till skratt. En stor trygghet för dig som eventansvarig. John Houdis mest populära och prisvinnande show som innehåller stor underhållning, magiska effekter, buktaleri, åskådarmedverkan och mycket humor (aldrig ”under bältet” och åskådarassistenter förnedras aldrig).

Allt designat för att passa det aktuella arrangemanget vare sig det handlar om dag- eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag, en publik på 20 eller 1200 personer eller fler mm mm. Möjligheterna och flexibiliteten är obegränsade.

TOASTMASTERN, KONFERENCIER & MODERATOR 
För ett lyckat event krävs en säker programledare. För alla typer av event och evenemang både i Sverige och internationellt. Självklart med magiska och komiska inslag. John Houdi är en toastmaster/programledare/moderator med glimten i ögat och som effektivt trollar bort alla döda punkter och dirigerar eventet till succé.

KONFERENSUNDERHÅLLAREN 
Houdi är ett utmärkt inslag på konferensen, kick-offen eller liknande. En show i föredragsstil där er verksamhet för dagen automatiskt vävs in i föreställningen. Oerhört uppskattat avbrott i en seriös konferens. En vitamininjektion.
• Låt John demonstrera riktig teambuilding med hela publiken.
• Låt John testa hur väl konferensdeltagarna kan jobba tillsammans.
• Varför inte en intervju av John tillsammans med en buktalardocka som ställer de svåra frågorna…?
• Eller en (buktaleri-) intervju med chefen där Mäktiga Masken™ sätts över chefens mun och han/hon säger de mest dråpliga saker?

En rolig, inspirerande och förbluffande stund baserat på er konferens, siffror, teamwork och hur man tjänar pengar och kan ”se” in i framtiden. Showen väver in åskådaraktiviteter och anekdoter till ert företag och den tjänst/produkt ni erbjuder.

John gör även sina föreställningar på flytande engelska.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.