Karin Adelsköld

Karin Adelsköld - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Humor & kommunikation.

Karin ställde sig på scen som ståuppkomiker för första gången vid 35 års ålder. Karin anlitas ofta som föreläsare inom ämnen som humor, kreativitet, entreprenörskap, kommunikation och teknik och hon väver gärna in erfarenhet från sina tvära karriärbyten och sin erfarenhet av att starta en teknikblogg som kulturvetare.

Om det passar varvar Karin föreläsningarna och modertorskap med standup men Karins styrka ligger i förmågan att inspirera och få folk att våga sig på nya saker, vare sig det är teknik, webben, starta eget eller att bara våga sig på att vara nybörjare.

Här är några exempel på Karins föreläsningar:

Humor & kommunikation
Att använda humor som retoriskt redskap är mycket effektivt i de flesta sammanhang. Enligt internationell humorforskning är humor det bästa sättet för att nå fram genom bruset, och det är en konst som alla kan lära sig. Att använda ståuppens språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! En föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare samt går igenom svensk och internationell humorforskning.

Humor och ledarskap -kul på jobbet!
Humor är ett kraftfullt verktyg som, på rätt sätt, kan öka såväl produktiviteten som engagemanget på en arbetsplats. En chef som använder sig av humor får tvärtom vad man kanske skulle kunna tro ökat förtroende hos de anställda och upplevs som både mer intelligent och mer äkta än den som inte gör det. Att använda ståuppens språk och dramaturgi för att locka till skratt gör det både enklare och roligare för dig att få fram ditt budskap. Det är dags att vi tar humor på allvar! En föreläsning som tar upp grunderna i hur humor fungerar och hur du gör för att bli roligare.

Det är aldrig för sent att nybörja!
Varje gång du gör något nytt växer din hjärna. Vare sig du lyckas eller misslyckas. Att barn skulle lära sig snabbare än en vuxen är bara en myt. Inlärningsförmågan är konstant under hela livet. Skillnaden heter attityd. Hur gör man för att våga vara nybörjare som vuxen? Och hur ser en inlärningsprocess ut? Skratta, bli peppad och inspirerad av ståuppkomikern Karin Adelsköld, som utifrån sin egen historia coachar oss i mod, självförtroende och att strunta i sina egna begränsningar.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.