Kristin Heinonen

Kristin Heinonen - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Digitalisering och digitala strategier.

Kristin Heinonen har en bakgrund som nyhetsjournalist och producent på Sveriges Radio och har även arbetat för FN i Peking med internationella medierelationer. Hon är medgrundare till Sweden Social Web Camp som är en unconference om den sociala webben och internets framtid. En unconference är en konferens utan fastställd agenda där innehållet helt och hållet styrs av deltagarna. 

Som tidigare VD för en webbyrå har hon transformerat hur företag använder digitala lösningar till att förbättra kundrelationer , bli synligare och öka sin försäljning. Kristin har arbetat med flera av Sveriges största och mest välkända medieorganisationer men även med mindre företag för att förbättra deras digitala strategier. Hon menar att företag måste ha en digital affärsutveckling med tjänster som hjälper dina kunder i vardagen och kapar steg från tanke till handling.

Kristin är mycket uppskattad som både föreläsare och processledare och hon anpassar sig efter varje kunds behov och kunskaper inom området. Hon håller även i workshops själv eller tillsammans med sina kollegor för att bygga en konkret grund för er organisations digitala kommunikation.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.