Lasse Gustavson

Superunderställ eller offerkofta?

Det är inte alltid man kan välja yttre omständigheter, men du kan alltid välja förhållningssätt till det som sker. Din attityd inte bara klär dig utan kan också genera energi eller orsaka läckage.

Inspiratören Lasse Gustavson vet. Efter en oerhörd arbetsolycka i början på 80-talet kunde han, med viljekraft och god kollegialitet, kämpa sig tillbaka till utryckningstjänst på brandkåren igen. Han blev den förste i Sverige att erhålla utmärkelsen Årets brandman.

Men Lasse ville mer än så. Han började studera motivationspsykologi, mental träning och utvecklande ledarskap. Sen början på 90-talet har Lasse föreläst och gett längre utbildningar i ämnen som handlar om inspiration, kommunikation, bemötande, ledarskap, samverkan och djärva mål. Med ett unikt perspektiv, mycket värme och humor, levererar han både ny och tidlös kunskap.

Han är idag utbildad handledare i Debriefing, Mental Träning, FIRO Grupp- och organisationsutveckling och ICC Coach. Han ger också längre utbildningar i retorik och inre ledarskap.

Lasse konsulteras ofta i samband med svåra händelser, både nationella och internationella. Genom åren har han även föreläst och inspirerat på hundratals arbetsplatser runtom i Sverige och Norge. Lasse är engagerande, rolig att lyssna till, men det finns även allvar i hans historia. Hans berättelse och vilja att se det positiva fascinerar och inspirerar publiken.

Lasse är idag en våra mest uppskattade och rutinerade föreläsare och han har genom åren fått oerhört höga och jämna utvärderingar.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.