Leili Falsafi

Leili Falsafi - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Leili Falsafi har bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändring i både privat och offentlig sektor.

Leili brinner för samspelet mellan organisationers kultur, struktur och samhällsutveckling med ett särskilt intresse av förändringar som är relaterade till paradigmskifte och övergången från industrisamhället till informationssamhället. Vad innebär detta skifte för en verksamhets organisation? Vad innebär det för chefer och medarbetare? Vilka värderingar förändras? Vad är kompetens idag och i framtiden?

När Leili föreläsare om dessa samhällsförändringar är det ofta i ett likabehandlingsperspektiv. Leilis föreläsningar tar upp likabehandlingsfrågor på ett lättillgängligt och systematiskt sätt. Hon föreläser bl. a. på teman som: ”Mångfald och verksamhetskulturer” samt ”Att skapa genuint inkluderande organisationer”. Leili menar att det pratas mycket om mångfald, jämställdhet, tolerans och acceptans. Men varför har vi inte kommit längre?

Leili är även engagerad i skolfrågor och genomför föreläsningar, seminarier och workshops kring på teman som: ”Förändring och modernisering av skolan”, ”Lärare nu och i framtiden”, ”Lärarlett lärande istället för lärarledd undervisning”, ”Organisation och ledarskap i skolan” m.m.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.