Lotta Lundgren

Lotta Lundgren - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Världens bästa arbetskamrat!

Lotta Lundgren har bakgrund från reklambranschen och var under många år en av Sveriges mest prisbelönta och välrenommerade copywriters och marknadsförare. Sedan 2008 arbetar hon med ”mat, idéer, text och underhållning” genom det egna bolaget En nypa salt, och varvar konsultuppdrag och föreläsningar med redaktionella projekt för tv, press och bokförlag.

Hon har också hyllats för sin tidigare blogg ”Om jag var din hemmafru”.

I början av 2010 gjorde hon programledardebut tillsammans med Henrik Schyffert och Erik Haag i den mycket uppmärksammade tv-serien Landet Brunsås. Serien handlade om svensk matkultur och producerades av Karin af Klintberg för SVT Kultur. Lotta Lundgren var även seriens huvudredaktör.

Sedan dess har Lotta hunnit med två säsonger av programmet Historieätarna och en säsong av På jakt med Lotta och Leif. Och i december kommer julkalendern 2015 som återanvänder både besättning och berättargrepp från tittarsuccén Historieätarna.

VÄRLDENS BÄSTA ARBETSKAMRAT!
60 minuter om konsten att trivas på jobbet och prestera på sin yttersta förmåga; hur man rent konkret bär sig åt för att får ut mer av sin tid, sina förmågor och relationer genom att växa av kritik, svetsas samman av konflikter, hantera brus, bli mer produktiv, hitta sin drivkraft och dess rätta element.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.