Lovisa “Lofsan” Sandström

Lovisa "Lofsan" Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Hälsa, så funkar det.

Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör med 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare. Hon är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media, dessutom även en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Lovisa brinner för att hjälpa människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat. 

– Den bästa träningen
I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden. Fenomen som träning för prestation problematiseras i relation med träning för ökad hälsa, ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig. Vilka vanliga misstag görs när det gäller träning och hälsa? Dessutom passar Lovisa på att ge några pinfärska glimtar från sin helt nya bok ”Bli Hälsoklok”.

 Snabbfakta
 Namn: Lovisa ”Lofsan” Sandström
 Ålder: 34 år
 Familj: Maken Hans och sönerna Sixten (9 år) och Baxter (8 år)
 Bor: Södermalm, Stockholm
 Gör: Träningsexpert, entreprenör, författare och flitig föreläsare. Driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen. Publicerar varje vecka ett nytt avsnitt av Träningspodden  (tillsammans med Jessica Almenäs).
 Aktuell: Med nya intervjupodden ”Pro Bono” samt ny bok i augusti.