Lovisa “Lofsan” Sandström

Lovisa "Lofsan" Sandström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Bli hälsoklok.

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi egentligen behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. – Varför är det så?

Lovisa Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 15 år och i denna föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid – en hållbar livsstil helt enkelt.

Föreläsningen bygger på Lovisas nya bok ”Bli hälsoklok” och är uppdelad i sex delar:

  • Rörelse
  • Träning
  • Motivation
  • Stress
  • Kost
  • Sömn

I varje del presenteras en aspekt av hälsa, vad aktuell forskning säger på området samt Lovisas personliga erfarenheter och råd inom det aktuella området.

Det handlar t ex om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren – du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

Snabbfakta

Namn: Lovisa ”Lofsan” Sandström
Ålder: 34 år
Familj: Maken Hans och sönerna Sixten (9 år) och Baxter (8 år)
Bor: Södermalm, Stockholm
Gör: Träningsexpert, entreprenör, författare och flitig föreläsare. Driver eget gym och träningsapparna Mized och Lofsangruppen. Publicerar varje vecka ett nytt avsnitt av Träningspodden  (tillsammans med Jessica Almenäs).
Aktuell: Med nya intervjupodden ”Pro Bono” samt ny bok i augusti.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Lovisa “Lofsan” Sandström som föreläsare!

Pressbild – Lovisa “Lofsan” Sandström.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.