Måns Möller

Måns Möller - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Jävla pajas.

Måns Möller är absolut landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.

För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program “Cirkus Möller”. Men även som ständig panelmedlem i “Time Out”, som programledare för “Extra Extra” och medverkande i humorprogram som “Parlamentet”. Hösten 2018 får vi också se en annan sida av Måns i programserien “Superungar”. Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer. Just nu är Måns också högaktuell med “Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén “Sveriges Historia”.

Föreläsningar med Måns Möller:

Jävla Pajas – Hur tacklar man situationen att livet ställs upp ner samtidigt som man försöker hålla karriären igång? I inspirationsföreläsningen ”Jävla Pajas – föreläsningen” berättar Måns med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom.

Öka Livet – om humor, stress och konsten att njuta av livet i praktiken. En föreläsning om stress tillsammans med författaren och forskaren Dan Hasson.

Att nå sina mål – I maj 2015 (efter ungefär två års förberedelser) gav sig Måns Möller ut på sitt livs största äventyr. Han skulle cykla kust till kust – 420 mil på 24 dagar över USA. Målet var tydligt: att sälja varje dags-etapp och kunna cykla ihop 1 miljon kronor till en stiftelse han bildat för att barn med autism ska kunna idrotta. Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig jobba som en grupp, våga utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

Pressbild – Måns Möller.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.