Mårten Nylén

Mårten Nyhlen - Föreläsare - Föreläsning

Hälsa i världsklass.

Mårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och hälsoutvecklare. Han har en lång idrottsbakgrund med över 25 års erfarenhet av sport och träning och med hjärtat inom kampkonst i vilket han coachat inte mindre än fem världsmästare.

Han är för tillfället verksam i Stockholm men bokas även ofta internationellt och har på senare tids setts i en rad tv-produktioner med inriktning på hälsa. Mårten medverkar ofta som träningsexpert på TV4 Nyhetsmorgon, Aftonbladet viktklubb och med GenPep.

Att skapa och sedan hålla BALANS i sin vardag och i sig själv är en förutsättning för att uppnå bästa möjliga resultat. Mårten arbetar efter sin egen teori “Balansbordet” där helheten ligger som grund för bästa möjliga resultat. Det är enligt Mårten viktigt att förstå att det finns lösningar och alternativ till all problematik.

Mårten är en väl anlitad föreläsare och utbildare inom hälsa och motivation. Samtliga föreläsningar utformas och anpassas specifikt efter önskemål och behov. Oavsett om inriktningen är utbildning eller inspiration så kommer Mårten alltid förberedd till max för att leverera 100%.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.