Mona Riabacke

Mona Riabacke - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Bättre beslut, bättre resultat – på jobbet och i livet.

Mona Riabacke, doktor i beslutsfattande, föreläser tankeväckande om vad som styr vårt beslutsfattande och guidar oss rätt i en djungel av valmöjligheter. Med en ökad medvetenhet om hur vi fungerar kan vi leda oss själva till klokare beslut och bättre resultat. 

Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Valmöjligheterna är många, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Samtidigt har våra hjärnor inte utvecklats nämnvärt på över 30 000 år, vilket kan göra oss osäkra i vissa situationer. Hur kan vi veta när vi ska lita på vårt intellekt eller gå på vår magkänsla?

Mona brinner för att hjälpa företag och organisationer att vässa sitt beslutsfattande och att nå människor som verkligen vill göra skillnad i sina och andras liv. Hon har tillsammans med sin man skrivit boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut. Boken har kommit ut på flera språk och uppskattas för sitt lättsamma sätt att förmedla forskningsbaserad kunskap på ett sätt som alla kan ta till sig.

Mona har tidigare undervisat på Stockholms Universitet och jobbat som projektledare inom Business Intelligence. Sedan 2011 driver hon eget företag och hjälper företag och organisationer att förbättra sitt beslutsfattande genom föreläsningar, workshops och utbildningar.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.