Per Naroskin

Per Naroskin - Förelasning

Nya infallsvinklar i viktiga frågor som rör både jobbet och privatlivet.

Per Naroskin är leg psykolog och leg psykoterapeut som utöver sin kliniska praktik är en mycket efterfrågad föreläsare i ämnen som rör både privat- och arbetslivet. Han har också ett förflutet som ståupp-komiker men är förmodligen mest känd som en av rösterna i Spanarna på Sveriges Radio. Per har även gjort många egna radioprogram, sommarpratat och är en flitigt anlitad krönikör.

Pers föreläsningar spänner över ett stort område men är alltid personliga och präglas av en skicklig blandning av humor och allvar, fakta och anekdoter. Arbetslivet, samhället och omvärlden förändras i allt snabbare takt, något vi alla märker av. Det ställer höga krav på organisationen, ledaren och individen. Mer flexibla arbetsorganisationer ökar kraven på de anställda och framförallt på cheferna. Per talar om hur man hanterar förändringar, om ledarskap, krishantering, relationer, livsbalans, hur man skapar goda medarbetare samt människan och tekniken.

Per har många strängar på sin lyra och är även författare till böckerna “På spaning efter den vuxna människan”, “Nyttan av att tala högt med sig själv” och romanen “Fuskaren som försvann”. Han skriver krönikor i bland annat Modern Psykologi, M Magazine och Tidningen Chef. Tillsammans med Niklas Strömstedt gjorde Per 2013 den gemensamma showen “Strömstedt och Freud – Du borde gå och prata med nån” och han har även varit aktuell med flera pjäser på Stadsteatern i Stockholm.

Per menar att bra föredrag ska vara som en berg-och-dalbana: Man ska ha riktigt roligt när man har roligt, men det ska kännas när det är allvarligt.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.