Per Schlingmann

Per Schlingman - Förelasning

Digital Express.

Per är en erfaren talare och berör ämnen som ledarskap, strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik. Han har en unik erfarenhet från ledande positioner inom såväl politik som näringsliv. Hans föredrag handlar om hur man kan använda ledarskap och kommunikation för att för att främja förändring, inte minst hur man upprätthåller förändringsprocesser över tid.

Per Schlingmann har varit partisekreterare, chefsstrateg och kommunikationschef för Moderaterna och anses vara en av arkitekterna till förnyelsen av Moderaterna och valframgångarna 2006 och 2010. Han har varit statssekreterare hos fd statsminister Fredrik Reinfeldt. Inom näringslivet har han varit rådgivare åt företag och organisationer och bland annat vd för kommunikationsbyrån Spider Relations.

Att vara i ständig förändring och utveckling är en utmaning där Per levererar lösningar och verktyg att ta med i den fortsatta processen framåt. Han är en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare med hög energi på scen. En viktig utgångspunkt är hur företag och organisationer strategiskt kan arbeta med framtidsfrågor. Startpunkten är hur GUD, globalisering, urbanisering och digitalisering, ändrar förutsättningarna och söndrar logiken i bransch efter bransch. Per pratar om vikten av att förändra sitt tänkande och presenterar modeller för hur man kan åstadkomma förändring och en kultur som främjar nytänkande. Han inspirerar till ett nytt tänkande!

Per kan anlitas som såväl föredragshållare som workshopledare.
 Pers föreläsningar vänder sig både till ägare och ledningsgrupper såväl som bredare grupper. Han har tidigare skrivit boken Stå aldrig still och är nu aktuell med boken Urban Express som han har skrivit tillsammans med Kjell A Nordström. Han har varit krönikör i bland annat Dagens Industri och sitter i styrelsen för SOS Barnbyar.

Nedan finns några exempel på rubriker och inriktningar på Per föreläsningar:

  • Stå aldrig still!
  • Urban Express
  • Så vinner du kommunikationskriget – med berättelsen som vapen.
  • Digital Express

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.