Pontus Ströbaek

Pontus Ströbäck - Föreläsning

Sanningen är en ren lögn. Presentationsteknik 2.0.

Pontus Ströbaek har över 30 års erfarenhet inom kultur och media. Han har medverkat på SVT i både Bolibompa och Upp till bevis samt nu nyligen agerat en av huvudrollerna i kortfilmen Francis som är regisserad av Ahmed Abdullahi.

Som komiker var Pontus med och startade den legendariska klubben ”Tommy på duken” på 90-talet med bl.a. Fredrik Lindström och Felix Herngren. Han är Guldmasknominerad för huvudroll i Hetaste Laget och Hotelliggaren. Regissören Pontus har gjort Pensionärsjävlar och Sommartorpet med Ernst på TV och på scen har han regisserat Buddy Holly och Alice i Underlandet. Detta är bara ett litet axplock från hans långa CV.

Det här är en föreläsning som ställer det mesta på ända och ändå allt till rätta.

Pontus Ströbaek har under åtta år arbetat med att hjälpa andra föreläsare med deras framträdande och utvecklandet av deras innehåll. Hans klienter har kallat honom Yoda, Messias och till och med Gud – om det stämmer låter vi vara osagt.

Pontus har en helt egen ideologi och syn på vad det är som behövs för att du ska nå ut med ditt budskap, när du ska framföra senaste månadsrapporten, stå på scen och trollbinda en publik eller när du småpratar med en kollega i fikarummet.

Pontus kommer att försöka ge dig verktyg för att du ska förstå dina känsloyttringar och ge dig vägledning rörande hur du kan välja dem. Hur du kan lära dig att förstå din skam och din skuld och vad du kan göra för att de inte ska hindra dig i din vardag. Allt handlar om att du ska våga visa dina känslor och förstärka ditt attraktionsvärde på scenen och på din arbetsplats. Med hjärtliga elakheter och handfasta tips delar Pontus med sig av sina teser om kommunikation, presentation och scenskräck.

Lagom provocerande, absurt tänkvärt och komplicerat roligt – Pontus är inte bra på det han gör, han är den bästa.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.