Rickard Olsson

Rickard Olsson - Föreläsning

Rickard Olsson föddes i etern 1993. Det var då han tog sina första stapplande steg i sin utveckling.

Rickard har i många år anlitats som moderator och konferencier till företag som vill kommunicera med anställda eller externa och nå ut med sitt budskap

Allt började med aktualitetsmagasinet ”På tapeten” i P4 Radio Gävleborg. Sedan följde vikariat som rikskorrespondent åt Ekot, programledare på P1 och en kort tid på TV4 Bergslagen gjorde att han till sist hamnade på P3 där han började sina tonår.

Efter några år på P3 blev det ungdomsprogrammet Bullen där han lärde 2 generationer av ungdomar både det ena och det andra. När han så i 32 års åldern var fullvuxen följde Söndagsöppet, Nyhetsmorgon, P4 Extra, Bingolotto, en hel drös med galor inklusive Melodifestivalen, samt Vem Vet Mest. Precis som många när dom blir gamla har han nu återvänt till sin barndom för att även göra Wild Kids.

Flera av dom största företagen i Sverige och Norden samt institutioner som landsting och kommuner har anlitat Rickard. Med sin rika erfarenhet och bredd har han skapat sig en bra verktygslåda för att professionellt sy i hop ett heldagsevenemang. Med sin bredd kan han både reflektera, vara underhållande och intressant.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.