Siri Helle

Siri Helle - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Smartare än din telefon.

Siri Helle är psykolog, författare och föreläsare och brinner för att sprida kunskap kring vad som skapar ett hälsosamt och meningsfullt liv. Arbetar på allmänpsykiatrisk mottagning i Stockholm med utredning och KBT-behandling. Som föreläsare delar hon med sig av den senaste psykologiska forskningen kring lycka, stress och hur vi påverkas av digital teknik. 

Aktuell med handboken Smartare än din telefon (Natur & Kultur, 2019) om hur man får en sund relation till sin mobil. Tidigare utgivit romanen Bränn alla broar (LB förlag, 2018), en smart feelgood om hur det som skapar lycka inte alltid är det vi tror. Medförfattare till handboken Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team (Natur & Kultur, 2017). Boken handlar om att genom samarbete skapa hälsosamma arbetsmiljöer och ligger till grund för TED-talket ”How to Cure Selfishness”.

Siri mottog även Lilla Psykologpriset år 2017 för sitt arbete med att sprida psykologin till en bredare allmänhet. Undervisar om vetenskapspopularisering vid Stockholm Universitet.

Föreläsningar med Siri Helle: 

  • Smartare än din telefon. Hur påverkas vi egentligen av sociala medier, skärmar och ständig nåbarhet? Följ med på en exposé i forskningens framkant, där svaret kanske är ett annat än du tror. En föreläsning med ett enda mål: att lära dig hur du på bästa sätt använder det kraftfulla verktyget i din ficka.
  • Smartare än din telefon – på jobbet. Det digitala arbetslivet innebär nya möjligheter men också nya svårigheter. Hur håller man koll på mejlen utan att drunkna? Hur motstår man digitala frestelser som sociala medier på arbetstid? Vad bör man tänka på när man jobbar hemifrån för att hålla och prestera i längden? Här är kunskapen och strategierna ni behöver för en effektivare teknikanvändning på jobbet.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Siri Helle som föreläsare!

Pressbild – Siri Helle.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.