Sofia Antonsson

Sofia Antonsson - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Balans i magen – balans i livet.

Sofia Antonsson är dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i tv och annan media. Hon föreläser om vikten av balans i livet, om kostsammansättning, andning och stresshantering i vardagslivet och hur dessa faktorer samverkar för en god hälsa.

Minst 1,5 miljoner av oss svenskar drabbas av tarmsjukdomen IBS någon gång under livet. Att lindra symptomen genom medicinering eller kostbehandling har tidigare varit svårt men sedan Sofia Antonsson tog behandlingsformen FODMAP till Sverige får allt fler hjälp.
I sina föreläsningar tar Sofia ett helhetsgrepp på området hälsa och välmående och förklarar utan pekpinnar tarmfloran betydelse och dess samspel med vardagslivet, hur man hanterar stress, vikten av rätt andning och självklart hennes specialområde – kosten och dess betydelse.

Sofia Antonsson är flitigt anlitad som föreläsare och utbildar även Sveriges dietister i behandlingsformen FODMAP. Genom sitt företag IBSfri har hon också en dietistmottagning i Stockholm där hon arbetar med patienter. 

Genom sin gedigna erfarenhet, såväl som utbildare, föreläsare, författare och tv-personlighet, har Sofia Antonsson lätt för att nå fram med livsviktig, sakkunnig och inspirerande information till åhörarna.

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.