Svante Randlert

Svante Randlert - Föreläsning

Framtidens viktigaste konkurrensfaktor.

Svante Randlert har varit Business & People Advisor på Academic Work och är en av Sveriges mest anlitade konsulter inom ämnet. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av totalt fyra föreläsare bland över 1000 som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Individen har aldrig varit viktigare.
Idag går allt att kopiera utom en enda sak – människorna i en organisation. Människan är med andra ord den mest unika konkurrensfaktorn som finns. De enskilda individerna och dess relationer har aldrig varit viktigare för att sticka ut och på det sättet nå målen. Att attrahera, engagera och utveckla rätt människor som kan skapa och utveckla relationer är inte bara den enskilt största konkurrensfaktorn framöver, utan även ett av de bästa sätten att uppnå önskad kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Bäst relation vinner.
Hur kommer det sig då att vi föredrar vissa företag framför andra, eller att vi betalar mer för en viss tjänst i likvärdig konkurrens med andra? Svaret stavas relationer, och bäst relationer vinner. Därför är det de organisationer som har högst engagemang hos sina medarbetare och kunder som är de mest effektiva, har nöjdast kunder och når bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium.

Kompetensen försvinner.
I kombination med denna problematik beräknas 1,6 miljoner människor lämna arbetslivet för pensionering fram till och med 2025, däribland var tredje chef. På varje nyutexaminerad IT-utvecklare går det fyra jobb och redan nu saknas 60 000 ingenjörer på den svenska arbetsmarknaden. Idag ser vi även större avgångar än inträden på arbetsmarknaden, och morgondagen kommer inte se ljusare ut.

Vill ni arbeta med någon av frågeställningarna nedan är Svante rätt föreläsare för er:

1. Strategisk kompetensförsörjning – Hur ska ni försörja er med kompetens för att uppnå er strategi?

2. Morgondagens medarbetare – Att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare börjar med att förstå rätt målgrupp på rätt sätt?

3. Det engagerande ledarskapet – Hur ska ni göra för att få engagerade medarbetare?

Hör av dig till oss på Speaker&friends för att diskutera hur Svante kan anpassa föreläsningen med utgångspunkt från er och era utmaningar!

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.