Thomas Enhager

Thomas Enhager - Boka föreläsning | Boka föreläsare

Positivt tänkande räcker inte!

Tomas Enhager har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation.

Även om rubrikerna varierat under årens gång så har kärnan alltid varit personlig utveckling och eget ansvar. I Veckans Affärer har Tomas Enhager, tillsammans med sin bror Kjell, blivit omtalad som en av Sveriges bästa och mest intressanta föreläsare. Han figurerar ofta i dagspressen med råd och kommentarer när det gäller personlig utveckling. Sedan 1999 svarar Tomas varje månad på läsarfrågor i tidningen MåBra under rubriken Personlig Coach.

Tomas pedagogik och retorik karaktäriseras av en blandning av djup, humor, igenkänning och berättande. En klar röd tråd genom föreläsningen med utvikningar beroende på gruppens reaktioner. Tomas vill visa lyssnarna på hur de kan ta ett steg längre på sin personliga väg till utveckling än de tänkt sig när de bänkade sig.

Tomas Enhager har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet. Han har varit med och hjälpt damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket och svenska mästarna i bowling. Dessutom har han hjälpt stjärnor från friidrott, tennis, amerikansk fotboll, kanot, ishockey, hästhoppning och dressyr.

Några exempel på rubriker och innehåll:

  • Flyt i livet är ingen slump.
  • Positivt tänkande räcker inte.
  • Att sätta värdiga mål. Och nå dem!
  • Använd företagets värderingar för att boosta motivationen!
  • Corporate Social Responsibility – företagets stolthet. Och sen då?

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.