Tobias Persson

Erfaren underhållare och komiker!

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållaren som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.

Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Standupklubbar, har medverkat i turnén ”Sunny standup” och ”Ultimate comedy 3″ och uppträder ofta i England. Varje sommar turnerar Tobias med showen ”Västkusteffekten” med Micke Tornving, Henrik Hjelt, Anna Blomberg och Ann Westin…
Som skådespelare har det blivit över 400 fars-föreställningar tillsammans med Thomas Petersson, Lasse Brandeby m fl. Tobias skriver även ofta manus till ett diverse tv-program, däribland Robins, Time out och Snacka om nyheter.

2014 kom han ut med boken Den ofrivillige ordvitsaren och nyss släppt humorboken ”Hur var din upplevelse”.

Förutom standup-underhållning är även Tobias en uppskattad konferencier. Han underhåller lika gärna på engelska som på svenska.

Föreställningen och föreläsningen “Man på prov” är en rörande, allmänmänsklig och upplyftande berättelse om att våga kämpa för ett mål och aldrig ge upp. I Tobias fall handlade det om en längtan efter barn, IVF-behandlingar och samtidigt försöka hålla ihop privatlivet. “Man på prov” är dock allt annat än tung och allvarsam – efter 18 år på landets alla humorscener, med priset “årets manlige komiker” i bagaget, otaliga tv- och radioframträdanden har Tobias förmågan att sätta knorr på allvaret utan att trivialisera. Publiken bjuds på befriande, öppenhjärtig humor om kamp, prioriteringar och att våga lägga alla ägg i en korg…

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.