Torbjörn Eriksson

Torbjörn Eriksson - Föreläsare - Föreläsning

Torbjörn Eriksson, vd och medgrundare av Tenant & Partner, är en uppskattad skicklig föreläsare i näringslivet sedan decennier. Han föreläser om hur vi tillsammans kan skapa ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv där ledarskap, medarbetarskap, hälsa och personlig utveckling är viktiga inslag. Tillsammans med sin kompanjon Hans Cronsioe, byggde Torbjörn Eriksson 1992 upp Tenant & Partner, som år efter år är utsett till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Med stort engagemang delar Torbjörn med sig av sina insikter, erfarenheter och utmaningar från 26 års verksamhet. Torbjörn menar att ett holistiskt synsätt på hälsa är nyckeln till att skapa engagemang, lust, arbetsglädje och prestation. Under sina föreläsningar delar Torbjörn sina erfarenheter om hur ett strukturerat hälsoarbete bidrar till såväl ett ökat välbefinnande för medarbetarna som till ett bättre resultat för organisationen som helhet. Hans övertygelse är att allt måste hänga ihop – tydliga mål, ett modernt ledarskap och en kultur som präglas av energi, kamratskap och professionalism.

Den moderna arbetsplatsen karaktäriseras av att vi samarbetar och tillsammans når våra gemensamma mål. Torbjörn pratar om att skapa en framgångsrik organisation genom att se och bekräfta människor, visa tilltro och att ge människor chansen att leda sig själva och att lyckas. Kärnan är självledarskap, samarbete och motivation. Hans genuina drivkraft är utveckling och att befinna sig i ett framåtriktat flöde där utvecklingen går i en hållbar riktning – för samhället, organisationen och medarbetarna.

Torbjörns retorik karaktäriseras av en blandning av djup, närvaro, berättande och passion. En röd tråd genom föreläsningarna är hur han med stark entusiasm talar om hälsa ur ett vidare perspektiv där han hellre fokuserar på friskfaktorer än riskfaktorer.

Torbjörn utsågs under våren 2016 till ”Årets hälsofrämjande chef” av tidningen Chef. Juryns motivering löd:
“Med ett helhjärtat engagemang och strukturerat hälsoarbete har denna chef skapat en inkluderande och vänlig gemenskap. Genom balans mellan motion och mindfulness skapas ett helhetstänk kring hälsa. Sömn, kost, träning och lycka är integrerat i ledarskapets och företagets DNA.”

Pressbild

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.