Zinat Pirzadeh

Zinat Pirzadeh - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Stå-uppare som kallats landets roligaste invandrarkvinna.

Zinat Pirzadeh är här för att stanna så nu är det bara att vänja sig. Arbetslivet, det sociala livet, språket, om det kulturella bagaget, möte med myndigheter med mera är ämnen hon tar upp på ett mycket underhållande vis. 

Zinat Pirzadeh är Stå-upp komikern som kallats Sveriges roligaste invandrarkvinna. Hon är författare, poet, medarbetare i radio och TV samt studie- och yrkesvägledare med bl.a. en fil. kand med inriktning på psykologi. Förutom att underhålla föreläser hon om invandrarkvinnornas situation i Sverige och om den fysiska och psykiska resa som man gör när man flyr till ett annat land.

Zinat är en kvinna full med humor, intelligens och mod. Hon pratar om sin flykt från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk. Det finns överraskande skillnader – så klart – även likheter. – Jag försöker att se allt lite grann från sidan, berättar hon. Hon påtalar även andra, mer allmängiltiga skillnader på ett underhållande och tänkvärt sätt. Islam är också ett ämne som Zinat behandlar. En stor anledning till att Zinat är så populär är att hennes humor, hennes föreläsningar och föreställningar är befriande fri från påhopp på publiken och från skämt ”under bältet”.

Förutom komiker kan även Zinat betitla sig författare, föreläsare, skådespelerska m.m. på sitt visitkort.

Pressbild – Zinat Pirzadeh.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan även ringa 08-77 22 577 eller maila info@speakersandfriends.se.