Boka föreläsare

Boka föreläsare via Speakers&friends

Är du intresserad av att boka en föreläsare till ditt nästa evenemang? Genom en bra föreläsare kan du tydliggöra mål, uppnå bättre resultat, skapa ett välfungerande team och förbättra relationerna. På Speakers&friends finns ett stort urval av inspirerande föreläsare som är experter inom olika områden som är företagsledare, politiker, forskare och underhållare inom olika ämnesområden. När du har hittat en föreläsare som du är intresserad av att boka, kan du enkelt skicka din förfrågan till oss på Speakers&friends och få ett snabbt svar.

Mest populära föreläsare

Våra mest bokade föreläsare
Anders Hansen
Föreläsare
David Jacoby
Workshop, Föreläsare
Leila Söderholm
Föreläsare
Jonas Bergqvist
Föreläsare
Elizabeth Kuylenstierna
Workshop, Föreläsare
Robert Karjel
Författare, Föreläsare
Jan Eliasson
Författare, Föreläsare
Mattias Ribbing
Föreläsare
Katarina Blom
Författare, Moderator, Föreläsare
Edna Eriksson
Workshop, Moderator, Föreläsare

Nya föreläsare

Anne-Marie Eklund Löwinder
Föreläsare
Pernilla Ramslöv
Föreläsare
Jonas von Essen
Underhållning, Föreläsare
Jonna Nyberg
Moderator, Föreläsare
Peter Malmqvist
Föreläsare
Vahid Zohali
Föreläsare
Magdalena Gerger
Föreläsare
Daniel Bergman
Författare, Föreläsare
Bino Catasús
Föreläsare
Fredrik Jacobson
Internationella föreläsare, Föreläsare

Kategorier

Föreläsare
Moderator
Underhållning
Workshop
Internationella föreläsare
Konferencier
Författare
Musikunderhållning
Programledare
Debattledare

Vi hjälper dig att hitta rätt föreläsare

En bra föreläsare och föreläsning kan vara motiverande, ge djupare kunskap inom ett specifikt område, underhålla, höja stämningen och skapa en stark teamkänsla. En föreläsare gör alltså så mycket mer än att bara tala och kan hjälpa dig att förmedla det du vill säga på ett inspirerande sätt eller ge de som lyssnar den insikt du vill att de ska få. Låt oss guida dig i ditt val av föreläsare och berätta mer om hur vi på Speakers&friends kan hjälpa dig.

5 tips när du ska boka föreläsare

  1. Identifiera dina mål och behov: Vad är syftet med att boka en föreläsare? Vilken typ av föreläsning passar bäst in på detta mål och den publik som kommer delta? För att det ska bli en lyckad föreläsning i linje med vad du vill uppnå, är det första du måste göra att definiera detta först.
  2. Gör en budget: Bestäm hur mycket det får kosta att boka en föreläsare och håll dig till det när du gör bokningen.
  3. Lista lämpliga föreläsare: Utforska olika föreläsare och deras specialistområden för att hitta den som passar dina behov bäst.
  4. Be om referenser: Det är viktigt att veta att föreläsaren har erfarenhet av att hålla föreläsningar och att publiken har reagerat positivt på dem. Förhoppningsvis blir det enklare för dig att bilda en uppfattning om föreläsaren och huruvida denne passar för din publik.
  5. Ha god framförhållning: När du har hittat den rätta föreläsaren, bör du börja planera ditt evenemang så tidigt som möjligt för att undvika problem i största möjliga mån. Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer för ett lyckat evenemang och ser till att du får kontakt med föreläsaren direkt efter påskrivet avtal. Om du vill kan du också få tillgång till pressbilder och text som du kan använda för att marknadsföra ditt evenemang.

Varför boka föreläsare via Speakers&friends?

Vi matchar rätt föreläsare, för rätt tillfälle

Genom vår långa erfarenhet inom branschen, och våra många återkommande kunder, vågar vi lova att vi alltid kan matcha den rätta föreläsaren för varje tillfälle, oavsett hur dina behov ser ut. Vi samarbetar endast med kvalitetssäkrade föreläsare, så du kan känna dig säker i förslagen du får från oss. 

Vi erbjuder alltid uppdragsgaranti

Ibland kan situationer uppstå som gör att saker inte går som planerat. Skulle olyckan vara framme och din bokade föreläsare mot förmodan ställer in, erbjuder vi alltid uppdragsgaranti. Det innebär att vi på Speakers&friends så snabbt som möjligt ordnar en likvärdig ersättare åt dig – naturligtvis i samråd med dig som beställare. Du kan med andra ord känna dig trygg i att vi har en plan B redo och att vi kommer göra allt för att du ska känna nöjd med ersättaren vi rekommenderar.

Vi är en oberoende talarförmedling

Varje behov är unikt. Därför strävar vi alltid efter att hitta den bästa möjliga föreläsaren för varje specifikt evenemang, med dig som beställare i fokus. Vi är oberoende och har inga anställda föreläsare eller åtagande att förmedla vissa föreläsare ett visst antal gånger. Du har alltså full frihet att välja bland de föreläsare eller talare vi föreslår baserat på dina behov.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar

Med vår kompetens och långa erfarenhet kan vi ge rådgivning inom praktiskt taget allt som rör föreläsare, moderatorer, underhållare, artister, utbildare och liknande. Inget är omöjligt och det är bara dina behov och önskemål som sätter gränserna. Vårt mål är att hjälpa dig att göra verklighet av dina idéer för ett lyckat evenemang.

Vi har ett av Sveriges största kontaktnät med snabba leveranser

Under årens lopp har vi byggt upp ett brett nätverk som sträcker sig över hela Sverige och kan idag erbjuda ett av landets största urval av inspirerande föreläsare och talare inom många olika områden. Det gör att vi snabbt kan hitta rätt föreläsare efter just dina behov som kan inspirera, motivera, utveckla din personal eller förbättra dina kundaktiviteter – även vid kort varsel.

Skräddarsydda digitala lösningar i egen studio

Det kan i vissa fall vara lämpligt att använda digitala verktyg för att komplettera en vanlig föreläsning, och i vissa fall kan det vara nödvändigt med en helt digital lösning.

Vi på Speakers&friends har lång erfarenhet av digitala lösningar och har under åren producerat många digitala föreläsningar, utbildningar och event. Vi har även en egen studio i Gamla stan där vi producerar digitala möten tillsammans med andra producenter och studios.

Oavsett om du planerar ett litet eller stort event, som kräver en komplett digital lösning eller bara till viss del, har vi resurserna som krävs för att uppnå den räckvidd och det resultat du önskar – alltid med samma stora urval av bra föreläsare som vid fysiska föreläsningar.

Kontakta oss när du vill boka föreläsare!

Vill du veta mer om våra föreläsare och hur vi på Speakers&friends kan hjälpa dig? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på telefon, e-post eller via kontaktformuläret nedan.

Att bolla dina idéer och behov med oss kostar inget. Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning!

Så bokar du föreläsare

1

Undersök vad ni är ute efter

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss, så kan vi prata om dina behov och snabbare komma fram till ett bra upplägg.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren eller talaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Vanliga frågor och svar om att boka föreläsare