Hem / Föreläsare /Föreläsare AI

Föreläsare AI

Vi på Speakers&friends förstår betydelsen av artificiell intelligens (AI) i dagens snabbt föränderliga värld. Därför erbjuder vi en rad föreläsare som specialiserat sig på AI, redo att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet för att berika ert företag. Läs mer eller boka föreläsning här:
Amer Mohammed - föreläsare- Speakers&friends

Vad är Artificiell Intelligens (AI)?

AI är inte bara en teknik, det är en revolution inom digital utveckling. Våra föreläsare ger en djupgående förståelse av AI och dess många tillämpningar. Från grundläggande principer till de senaste innovationerna. Våra talare och föreläsare har fingertoppskänsla för hur AI formar vår värld, framtid och framtida trender.

Digital utveckling med AI

AI är kärnan i den digitala utvecklingen och för att hänga med och ligga i framkant behöver ni ha koll på AI. Våra AI-föreläsare visar på konkreta och inspirerande sätt hur företag kan använda AI som ett redskap för innovation där ni förbättrar processer och skapar nya affärsmöjligheter.

Boka en föreläsare, AI, med Speakers&friends

Genom att boka en av våra föreläsare får ni insikter i hur AI kan omvandla ert företag så att ni blir mer effektiva och innovativa.

Vill du boka en talare som föreläser om AI?

Effektivisering med AI

AI erbjuder otaliga möjligheter för effektivisering, inom alla branscher. Våra föreläsare belyser hur AI kan användas för att skapa smartare arbetsflöden, förbättra beslutsfattande och höja produktiviteten inom er organisation. De ger både konkreta exempel och praktiska tips för att lyckas med AI-integrationen.

Vill du veta mer om hur AI kan hjälpa just er verksamhet att bli mer innovativa?

Hitta rätt föreläsare hos oss:

Hajp eller hjälp? Vad kan AI göra för vår hälsa?

AI har stor potential att revolutionera hälsovården. Våra experter pratar om hur AI används för att både förbättra patientvård och bidra till medicinska genombrott. Från diagnostik till behandling, AI är inte bara hajp – det är en hjälp som förändrar liv.

Läs mer eller boka föreläsning här:

Vanliga frågor och svar om föreläsare inom AI

Mejla eller ring någon av våra kontaktpersoner:

Relaterade föreläsare

Daniel Langkilde

Judith Wolst

Tobias Ahlin

Nicholas Fernholm

Andreas Ekström

Jennie Sinclair

Anna Frankzén Starrin

Sofia Rasmussen

Pernilla Ramslöv

Jackie Kothbauer

Amer Mohammed